Presset Andresen møtt av supporterprotest på Valle

- Det er som forventet, og vi er enige vi. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLE (Dagbladet): En grå, fuktig og småkjølig mandag ettermiddag på Oslos østkant dannet en passende ramme for et duknakket Vålerenga-lag i restitusjonsmodus etter to høyst ydmykende tap i løpet av fem små dager. Onsdag ble Sandefjord for sterke i cupen, søndag ble tabelljumbo Stabæk for sterke på Ullevaal.

Mens assistenttrioen André Bergdølmo, Kaz Sokolowski og Andrea Loberto ledet åtte-ni utespillere i lett lek med ballen ute på gressbanen på Valle, sto mannen med det sportslige hovedansvaret, manager Martin Andresen, på utsida av ballbingen og svarte pliktskyldig på medienes spørsmål om nær fortid, nåtid og umiddelbar framtid.

- Jeg har det som alle Vålerenga-supportere, og været er vel ganske så beskrivende for hvordan vi har det: Vi er triste og lei oss over måten vi framstår på  og hvordan vi presterer for tiden. Det er vi skuffet over. Du vil alltid være skuffet og lei deg etter et tap, men det blir ekstra nå som vi røk ut av cupen mot Sandefjord og tapte mot Stabæk, bunnlaget i Tippeligaen, på hjemmebane, sier Andresen til Dagbladet.

- Man skulle tro at en opplevelse som mot Sandefjord utløste en reaksjon - en revansjelyst - mot Stabæk. Hvor fortvilende er når du ikke får de svarene du hadde håpet på?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer