KLAR TIL Å PRATE SNART:  Sepp Blatter. FFoto: John Terje Pedersen / Dagbladet
KLAR TIL Å PRATE SNART: Sepp Blatter. FFoto: John Terje Pedersen / DagbladetVis mer

Presset Blatter:- Jeg kommer til å avsløre alt

Når han er ferdig som FIFA-president.

(Dagbladet): Sepp Blatter har vært under et enorm press den siste tida, noe som til slutt førte til at han trakk seg som FIFA-president bare noen dager etter han ble gjenvalgt i juni.

Blatter skal sitte til generalforsamlingen i 26 februar 2016- men begrunner den plutselig u-svingen med at han ikke hadde støtte av hele fotballverden.

Var ukomfortabel Det er flere som har ymtet frampå at det er flere ingredienser bak avgjørelsen.

Blant dem den nederlanske avisa Volkskrant.   De publiserte i dag et intervju med den avtroppende FIFA-presidenten - og der forsøkte de å presse Blatter til å fortelle alt.

En tydelig irritert 79-åring gjentok:

-  Jeg kommer til å holde det for meg selv.  Jeg var ikke komfortabel med situasjonen  og tok avgjørelsen for å beskytte FIFA, ikke meg selv, sier han.

- Snart Men Volkskrants journalist fortsetter å presse Blatter - og lurer på hvordan han da ventet til etter valget med å gå av.  En tydelig irriterrt Blatter svareR:

-  Jeg kommer til å fortelle alt. Men jeg kan ikke gå inn på detaljene nå på grunn av etterforskningen.  Jeg vil ikke forstyrre de i arbeidet, men en dag kommer jeg til å avsløre alt når jeg er ferdig som FIFA-president, sier Blatter.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram