Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Presset Blatter dropper å se Wembley-finalen

- Han har andre ting i tankene, sier FIFA-talsmann.

IKKE TIL WEMBLEY: FIFA-president Sepp Blatter forbereder seg til å møte FIFAs etiske komitè søndag, og prioriterer å ikke se Champions League-finalen. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
IKKE TIL WEMBLEY: FIFA-president Sepp Blatter forbereder seg til å møte FIFAs etiske komitè søndag, og prioriterer å ikke se Champions League-finalen. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Vis mer

Sepp Blatter forbereder seg på å møte FIFAs etiske komité søndag. Derfor har han avlyst planene om å overvære mesterligafinalen mellom Barcelona og Manchester United.

FIFA-presidentens talsmann forteller at Blatter har for mye annet på programmet og dermed har bestemt seg for å droppe gigantfinalen i London.

- Han har andre ting i tankene og har ikke fått tid, sa Brian Alexander.

Blatter møter søndag til høring sammen med presidentutfordrer Mohamed bin Hammam etter nylige rapporter og rykter om korrupsjon i Det internasjonale fotballforbundet.

Blatter, som har vært president i FIFA siden 1998, har ikke ønsket å kommentere saken, men sier at «fakta vil snakke for seg selv». Bin Hammam har benektet alle anklager.

President Jack Warner i Det nordamerikanske fotballforbundet (Concacaf) blir også å finne foran den etiske komiteen sammen med to mellomamerikanske deltakere.

(NTB)