Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Presset Deila nekter å gi opp: - Jeg får ikke sparken

Prøver ikke å bortforklare enda en dårlig forestilling.

SKUFFET: Ronny Deila så laget sitt tape nok en kamp i Europa League mot Molde. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
SKUFFET: Ronny Deila så laget sitt tape nok en kamp i Europa League mot Molde. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

GLASGOW (Dagbladet): Du må nesten være Celtic-trener for å tro på avansement der Celtic ligger nå - sist og med to poeng etter fire kamper i gruppe A. Men Ronny Deila vil ikke høre snakk om å kaste inn håndkledet.

- Hvorfor skal vi det. Vi spilte uavgjort mot Ajax i Amsterdam og kan selvfølgelig slå dem hjemme. Og gjør vi det drar vi til Fenerbahce med muligheter til å gå videre. Det er der fokuset mitt er nå, sier Deila til Dagbladet.

- Vi kan gå videre og jeg får ikke sparken, legger Deila til.

- Håpløst 1-2 for Molde er enda et sorgens kapitel for Celtics norske manager. Det som er bra i Skottland funker ikke i det hele tatt i Europa.

- Vi slipper inn for mange mål, sier Ronny Deila. Og for lette mål. Men sånn blir det når du ikke vinner dueller. Det vi gjorde i forkant av Moldes to scoringer var helt håpløst. Og vi er ikke veldig mye bedre i den andre enden av banen, vi vinner ikke dueller i deres boks heller, sier Deila.

- Og da taper du fotballkamper.

- Personlige feil Celtic åpnet bra, skapte trøkk og sjanser og fikk to mål annullert for offside. Deila klager ikke.

- Jeg har ikke sett situasjonene på TV, men jeg hører avgjørelsene skal være korrekte. Og det er greit. Det var ikke derfor vi tapte. Grunnen til at det gikk som det gikk var at vi gjorde personlige feil over hele banen. Og det er veldig skuffende. Etter gode kamper i Skottland hadde jeg trodd at vi hadde et høyere nivå inne.

3-1 tapet i Molde skapte mye kritikk mot Deila. Etter 1-2 hjemme er det enda verre. Og det alle spør er om Ronny Deila mener han fortsatt er riktig mann for Celtic.

- Ja, svarer manageren. Det mener jeg. Og jeg mener vi kan gå videre også. Selv om det ser mørkt ut nå så kan vi det.

- Hvordan?

- Gjennom å jobbe knallhardt hver eneste dag. Det er det eneste som nytter. Jeg vet at alle er skuffet, jeg er skuffet jeg også, men det er ikke mulig å gi opp. Det eneste som nytter er å gjøre det bedre.

- Jeg er sikker på at vi sal få det til, sier Deila.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media