- Presset ut 86 meter på ren vilje i sistekastet

Thorkildsen slått av Pitkämäki igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andreas Thorkildsen måtte igjen se seg slått av finnen Tero Pitkämäki i Golden League-stevnet i Paris i kveld. Sørlendingen sikret 2.-plass med 86,28 i siste kast.

- Jeg hadde uflaks og dro på meg en liten strekk i ryggen i førstekastet. Det la standarden for de andre kastene, sier Andreas Thorkildsen til NRK.

Pitkämäki var suveren og seiret med 89,70 meter. Han vant også på Bislett i Oslo i juni, og er med i kampen om premiepotten på én million dollar.

- Fikk varmen opp i ryggen etterhvert, og smerten ga seg litt. På sistekastet fikk jeg presset ut 86 meter på ren vilje, sier Thorkildsen, som har slitt med ryggskaden siden en treningsleir i vinter.

Likevel frykter ikke spydkasteren et langvarig skadeavbrekk.

- Det ligger der fortsatt, og blir nok verre i kveld, når jeg blir kald. Jeg må bare komme meg hjem til kiropraktor og fysioterapeut og alt som er, så ordner det seg nok, sier han.

Amerikaneren Breaux Greer, som har årsbeste i verden med 91,29, kom på tredjeplass i konkurransen med 85,64.

(Dagbladet.no/NTB)

ANDREPLASS: Andreas Thorkildsen presset ut 86 meter på sistekastet, og havnet på andreplass, bak Tero Pitkämäki. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
ANDREPLASS: Andreas Thorkildsen presset ut 86 meter på sistekastet, og havnet på andreplass, bak Tero Pitkämäki. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer
- Presset ut 86 meter på ren vilje i sistekastet

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer