Presset van Gaal kranglet med journalist: - Du får sparken i morgen

Vil ikke høre mer snakk om manager-ryktene.

LEI: Manchester United-manager Louis van Gaal. Foto: AFP / OLI SCARFF / NTB Scanpix
LEI: Manchester United-manager Louis van Gaal. Foto: AFP / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg håper jeg får støtte av media denne uka.

Ordene tilhører en presset Manchester United-manager Louis van Gaal, som snakket til pressen etter 1-1-kampen mot Chelsea i dag.

Det er tydelig at nederlenderen har fått med seg alle skriveriene i engelsk presse den siste tiden, om at jobben til manageren henger i en tynn tråd.

Da en journalist ville vite hva Louis van Gaal tenkte om viktigheten av å ta tre poeng, med tanke på ryktene om at Manchester United har planer om å erstatte ham, svarte van Gaal:

- Har du snakket med Ed Woodward?

- Hva skal jeg benekte? Hvorfor må jeg benekte ting når du lager en historie?

Journalisten fikk knapt fram et ord, før van Gaal fortsatte.

- Så du har ikke snakket med Ed Woodward, eller Glazer-familien. Du lager en historie, og jeg må svare på dette spørsmålet. Jeg svarer ikke på det spørsmålet. Og jeg kommer til å repetere meg selv hver uke. Nå må jeg si at du får sparken i morgen. Hva heter du? spurte van Gaal, til latter fra salen.

Det har vært mye skriverier om at Manchester United har vært i kontakt med José Mourinho angående jobben på Old Trafford.

Det er ikke første gang van Gaal går hardt ut mot en journalist. Han kalte en journalist «tjukken», da han måtte svare på spørsmål om Rooney nylig.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer