Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Prest kastet drakt på dommeren

Tok «en Antonio Cassano».

(Dagbladet.no): Forrige uke ble Sampdorias Antonio Cassano utestengt i fem kamper etter at han kastet drakta si på dommeren under kampen mot Torino.

I helga gjorde en prest fra Burkina Faso det samme i en skoleturnering i Vatikanet. Etterpå ble han sjølsagt utvist, skriver nyhetsbyrået Reuters.

På forhånd hadde italienske idrettsledere uttrykt håp om at denne turneringen kunne bidra til å bedre det dårlige ryktet som italiensk fotball er i ferd med å få, skriver BBC.

Det ønsket fikk de altså ikke oppfylt, for denne nyheten går nå verden rundt.

Samme dag bestemte for øvrig amatørlaget Doria, som spiller i divisjonen under Serie C, å trekke laget sitt i protest mot dårlige dommeravgjørelser.

- Vi er lei av urettferdigheter hver søndag, forklarer Franco De Rose.

MISTET HODET: Sampdorias Antonio Cassano kastet forrige uke drakta si på dommeren. For det ble han utestengt i fem kamper. I helga ble handlingen kopiert - av en prest. Foto: CARLO BARONCINCI/AP/SCANPIX
MISTET HODET: Sampdorias Antonio Cassano kastet forrige uke drakta si på dommeren. For det ble han utestengt i fem kamper. I helga ble handlingen kopiert - av en prest. Foto: CARLO BARONCINCI/AP/SCANPIX Vis mer
image: Prest kastet drakt på dommeren
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media