Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Prica: - Det var jo skuespill

RBK-spillerne raste mot dommer Øvrebø.

OVERTIDSKAOS: Rade Prica langer ut mot Start-stopper Clarence Goodson, og Start får straffe på Lerkendal. RBK gikk på årets første tap, og opptrinnet la en kraftig demper på gullfeiringen på Lerkendal. Foto: TV 2 SUMO.
OVERTIDSKAOS: Rade Prica langer ut mot Start-stopper Clarence Goodson, og Start får straffe på Lerkendal. RBK gikk på årets første tap, og opptrinnet la en kraftig demper på gullfeiringen på Lerkendal. Foto: TV 2 SUMO. Vis mer

|||LERKENDAL (Dagbladet.no): Det ble en dramatisk avslutning på oppgjøret mellom Rosenborg og Start på Lerkendal i går kveld. I løpet av de siste minuttene snudde sørlendingene kampen fra 1-2 til 3-2 og påførte dermed seriemesterne årets første tap.

Og det er ingen tvil om at straffesituasjonen på overtid fikk mest oppmerksomhet.

Dommer Tom Henning Øvrebø pekte på straffesparkmerket to minutter på overtid, etter at Rade Prica dyttet til Starts midtstopper Clarence Goodson.

- Dyttet meg først
Rosenborg-spillerne raste over avgjørelsen og mente den var helt feil.

- Det var unødvendig av meg, men han gjorde veldig bra skuespill. Jeg ble dyttet først og i mine øyne er det ikke straffespark, sa en irritert Prica til pressen etter kampen.

Og Steffen Iversen er helt enig med sin spisskollega.
- Det var en stygg feil av dommeren og jeg synes midtstopperen opptrer veldig usportslig. Det var Rade som helt klart ble dyttet av Goodson, uttalte Iversen.

Hamrén misfornøyd
Tom Henning Øvrebø hadde ikke sett TV-bildene da han snakket til pressen etter kampslutt.

- Jeg har ikke sett situasjonen på TV, så jeg vet ikke om jeg gjorde rett eller feil. Der og da oppfattet jeg det som at Rosenborg-spilleren dyttet en Start-spiller, og da er det straffe., sa Øvrebø, og oppsummerte med 92 fine og ett minutt helvete.

Verken Knut Tørum eller Erik Hamrèn fikk sett situasjonen på overtid og hadde derfor ingen kommentar. Men Hamrèn var generelt lite fornøyd med det laget presterte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling