Prica ba Hyypiä om unnskyldning etter grisespill

- Man må det, sier RBK-spissen.

- SORRRY: RBKs svenske spiss Rade Prica beklager til Sami Hyypä etter en ufin duell med den finske Bayer Leverkusen-stopperen. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
- SORRRY: RBKs svenske spiss Rade Prica beklager til Sami Hyypä etter en ufin duell med den finske Bayer Leverkusen-stopperen. Foto: Bjørn Langsem/DagbladetVis mer

|||
LEVERKUSEN (Dagbladet): Rade Prica har nok sjelden vært så lite involvert som han var i Rosenborgs ydmykende 0-4-tap for Bayer Leverkusen i går kveld.

Prica testet målvakt René Adler med et godt skudd fra 20 meter i andre omgang, men da Adler dyttet den ballen vekk fra krysset var kampen langt på vei avgjort allerede.

Ikke lenge etter fanget Dagbladets fotograf opp Prica som tok Sami Hyypiä i hånda og vekslet noen ord, og det virket nesten som om spissen takket finnen for kampen i god tid før fløyta gikk.

Så ille var det heldigvis ikke.

- Jeg gikk ufint inn i en duell med ham, og sendte ham rett i bakken. Det var bare det. Men man må si unnskyld når man har gjort noe litt på kanten, sier Prica til Dagbladet.

RBK-spissen later imidlertid ikke som om det var en herlig kveld å være angriper for trønderne.

Trodde på snuoperasjon - De får noen billige mål, og særlig når de scorer tidlig i andre omgang ble det skikkelig tungt, sier han. 

- Vi hadde trodd vi skulle klare å snu det, vi startet bra i andre omgang, men så får vi den i ansiktet ikke lenge etter pause, og så en til etter tre minutter. Det er tungt, sier Prica.

- Det er nesten litt uvant å se dere gjøre så mange, store feil?

- Ja, det er det. Vi pleier ikke slippe inn så enkle mål, vi får håpe det er et engangstilfelle, sier Prica. 

FCK bedre enn Bayer Som tross 0-4 ikke ble slått i bakken av det Bayer Leverkusen viste.

- De skaper flere sjanser enn oss i denne kampen, men jeg syntes København var bedre enn Leverkusen, sier han til Dagbladet.

I går kveld valgte Rosenborgerne også å se et lite lyspunkt i at Atletico Madrid tapte for Asis Thessaloniki i den andre kampen i gruppa.

- Nå har vi grekerne hjemme neste gang, det skal vi vinne. Samtidig tror jeg Leverkusen får det skikkelig tøft mot Atletico Madrid, sånn at alle lagene står på tre poeng, spår Rade Prica optimistisk.