Prica kan forlenge med Rosenborg

- Blitt veldig vant til å vinne, sier spissen.

MER TRØNDERSK JUBEL: Rade Prica sikret Rosenborg seriegull med sin avgjørende scoring mot Tromsø. Nå åpner svensken for å forlenge kontrakten sin med RBK. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
MER TRØNDERSK JUBEL: Rade Prica sikret Rosenborg seriegull med sin avgjørende scoring mot Tromsø. Nå åpner svensken for å forlenge kontrakten sin med RBK. Foto: Gorm Kallestad / ScanpixVis mer

||| Rade Prica (30) stortrives i Rosenborg. Den svenske stjernespissen åpner for å forlenge kontrakten med seriemesteren.

Prica ble matchvinner da RBK sikret seriegullet med 1-0-seier over Tromsø søndag.

Adresseavisen skriver at Prica og resten av familien trives så godt i Trondheim at han åpner for å bli lenger i klubben.

- Hadde du spurt meg da jeg kom i fjor vår, ville jeg nok svart at fireårskontrakten jeg skrev var såpass lang at den ikke ville forlenges. Nå er det ikke like sikkert. Jeg utelukker ikke at jeg skriver ny kontrakt med RBK, sier Prica til avisen.

- Jeg trives, Anna (kona) trives og Tim (8) og Liam (6) gjør det samme. Jeg spiller på et lag som er blitt veldig vant til å vinne, av Skandinavias beste, med beste supportere. Kona har begynt å jobbe litt, mens barna går på skole, spiller fotball og ishockey. Og hadde ungene fått bestemme, ville jeg vel ha blitt i Trondheim på livstid, forteller svensken.

Pricas kontrakt med RBK går ut i 2012.

30-åringen gleder seg også til å få Jan Jönsson som trener fra neste sesong.

- Jeg har bare hørt positive ting om ham. Jeg har snakket med Pontus Farnerud (Stabæk-kaptein), og det han forteller gjør meg spent. Jeg håper Jönsson kommer innom før sesongslutt, slik at vi får tid til å bli kjent med ham før oppkjøringen til 2011, sier Prica.

Han ble hentet fra Sunderland til RBK før sesongstart i fjor. Da hadde han ambisjoner om å komme tilbake til en større liga. Selv om han gjerne blir lenger i RBK, vil han ikke love noe om sin framtid.

- Man kan aldri si aldri. Overgangen fra Aalborg kom overraskende og tok bare 24 timer å gjennomføre. Så man kan ikke utelukke noe som helst. Men jeg tenker ikke like mye på at jeg må komme meg ut igjen, som da jeg var yngre. Jeg er blitt 30, jeg også, sier Prica til Adresseavisen.

(NTB)