Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Prica mister Sarpsborg-kampen

- Vil ikke ta noen risiko, sier RBK-toppscoreren.

MÅ STÅ OVER: Rade Prica (t.v.) mister Rosenborgs kamp mot Sarpsborg søndag med skade.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
MÅ STÅ OVER: Rade Prica (t.v.) mister Rosenborgs kamp mot Sarpsborg søndag med skade.Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vålerenga - Strømsgodset direkte i fotballstudio fra kl. 18.00.

Rade Prica avbrøt Rosenborg-treningen lørdag på grunn av lyskeskaden og spiller ikke på søndag, skriver nettstedet rbkweb.no.

- Det føles ganske bra, men jeg fikk litt vondt på slutten. Jeg står over i søndag, slo Prica fast overfor rbkweb.no.

Rosenborg-toppscoreren måtte gi seg allerede etter 13 minutter med kraftig krampe i venstre lyske mot Viking og fryktet langt avbrekk. Etter å ha stått over treningskampen mot Partizan Beograd på onsdag var det likevel håp om at han skulle være tilbake mot Sarpsborg.

- Det føltes riktig bra, og det gjorde det egentlig i dag også. Men så ble det altså litt på slutten. Jeg vil ikke ta noen risiko. Det er mange kamper som skal spilles i sommer.

Daniel Fredheim Holm trenger fortsatt en uke på å bli kvitt leggstrekken mens Gjermund Åsen (lårstrekk) og Jon Inge Høiland (ankel) kan være ute i ennå et par uker. Erik Bråthen er derimot tilbake på benken etter leggskaden.

(NTB)