Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Price stoppet 31 skudd

Fordel Montreal i NHL-sluttspillet.

BURET TETT: Carey Price (31) fulgte med da Brunis' David Krejci prøvde å komme seg rundt Tomas Plekanec. Foto: Elsa/Getty Images/AFP
BURET TETT: Carey Price (31) fulgte med da Brunis' David Krejci prøvde å komme seg rundt Tomas Plekanec. Foto: Elsa/Getty Images/AFP Vis mer

Carey Price storspilte i Montreal-målet, og for tredje gang i NHL-karrieren kunne han gå av banen i et sluttspill uten å ha sluppet inn mål.

Torsdag slo Montreal Canadiens Boston Bruins 2-0 (1-0, 0-0, 1-0) i den første kampen i første runde, og Price, som reddet 31 skudd, får mye av æren for seieren.

Brian Gionta ordnet begge scoringene for gjestene, og det var Scott Gómez som var assist ved begge scoringene.

Gionta ga Montreal 1-0 etter bare 2.45 minutter i den første perioden, mens han avgjorde kampen vel tre minutter før slutt i den tredje perioden.

Boston Bruins ga aldri opp, og i store deler av kampen var det hjemmelaget som førte an. Særlig i annen periode storspilte Bruins, som vant skuddstatistikken 18-6 i midtperioden, men det endte uten scoringer takket være storspill av Carey Price i Montreal-målet. (©NTB)

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media