Prins Ali: - Ikke utsett FIFA-valget

Skal ha diskutert mulig utsettelse etter utestengelsen av Blatter og Platini.

- IKKE UTSETT VALGET: FIFA skal ha diskutert en mulig utsettelse av neste års presidentvalg etter utestengelsen av Sepp Blatter og Michel Platini. Presidentkandidat Prins Ali bin Al Hussein sier det i tilfelle vil vise at FIFA ikke har lært. Foto: Dominic Dudley/Demotix/Corbis
- IKKE UTSETT VALGET: FIFA skal ha diskutert en mulig utsettelse av neste års presidentvalg etter utestengelsen av Sepp Blatter og Michel Platini. Presidentkandidat Prins Ali bin Al Hussein sier det i tilfelle vil vise at FIFA ikke har lært. Foto: Dominic Dudley/Demotix/CorbisVis mer

FIFA skal ha diskutert en mulig utsettelse av neste års presidentvalg etter utestengelsen av Sepp Blatter og Michel Platini. Presidentkandidat Prins Ali bin Al Hussein sier det i tilfelle vil vise at FIFA ikke har lært.

Den jordanske prinsen tapte valget for Blatter tidligere i år, men er kandidat på nytt under den ekstraordinære kongressen til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) neste år.

Etter at Blatter og Platini ble utestengt av FIFAs etiske komité forrige uke, skal det ha blitt diskutert om valget bør utsettes. Det mener prins Ali er en forferdelig idé.

- Å utsette valget vil bare utsette de nødvendige reformene og skape mer ustabilitet. Det forteller verden at organisasjonen ikke har lært og at de samme bakromsavtalene som diskrediterte FIFA i første omgang, fortsatt eksisterer, sier han.

Valget skal etter planen holdes 26. februar neste år.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram