- Prinsipielt kan vi ikke dele ut gullet i juni. Men jeg tror ikke de andre er gode nok til å ta igjen Rosenborg

Eggen digger Nye Rosenborg.

GODE TIDER: Nils Arne Eggen skapte et eventyr med Rosenborg. Nå mener 73-åringen at klubben igjen blir styrt etter hans smak. Foto: Lars Eivind Bones
GODE TIDER: Nils Arne Eggen skapte et eventyr med Rosenborg. Nå mener 73-åringen at klubben igjen blir styrt etter hans smak. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

4. runde NM: Rosenborg - Tromsdalen, kl. 18.00.

(Dagbladet): Rosenborg spiller om en kvartfinaleplass i cupen i møtet med 2. divisjonslaget Tromsdalen hjemme på Lerkendal i kveld.

Lørdag kan de kvitte seg med Molde for godt i gullkampen i Tippeligaen også - og sitte igjen med Stabæk og Vålerenga som de eneste reelle utfordrerne til Rosenborgs første seriegull siden 2010.

- Veldig god kjemi Trenerlegenden Nils Arne Eggen (73) liker det han ser av laget han ledet til 14 seriegull og seks cupmesterskap - de fleste i storhetstiden på 90-tallet.

Som «trener» for trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun er en han tett på lag og klubb igjen, og han kjenner på optimismen og entusiasmen som syder rundt serielederen for øyeblikket.

- Det er en veldig god kjemi i troppen nå, og det skal arbeidslederne Kåre og Erik ha æren for, sier Nils Arne Eggen til Dagbladet.

- Vil vinne sammen Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen snakket etter 2-0 seieren mot Sarpsborg 08 sist søndag om hvor viktig den store trønderkjerne i laget er for suksessen de opplever nå.

- Vi har en gjeng trøndere som ikke har vunnet så mye. De har veldig lyst til å vinne noe sammen, og skrive ny Rosenborg-historie, sa Ingebrigtsen til Dagbladet da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.