Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pris 429 mill.

David Beckham blir solgt til Real Madrid til sommeren for 38 millioner pund eller 429 millioner kroner.

LONDON (Dagbladet): Det er Mail on Sunday som skriver dette, og henviser til «høyt plasserte kilder» i Manchester United.

For noen uker siden avviste sir Alex Ferguson liknende rykter, men Mail on Sundays fotballredaktør Joe Melling pleier å være godt orientert. Han påstår at Ferguson ikke lenger føler at han har full kontroll over Beckham, og at det kan være bra å selge ham nå mens prisen er på topp.

- Avtalen er inngått

En av kildene i Manchester United sier til den engelske avisa: «Avtalen er i virkeligheten inngått, men alle her forsøker å holde den hemmelig til sesongen er over.»

Lekkasjen kommer på et uheldig tidspunkt fordi Manchester United skal møte Real Madrid igjen i kvartfinalen i Champions League.

Real Madrid er interessert i Beckham fordi han er fotballens «pinup» nr. 1, interessen strekker seg langt ut over fotballen. Real Madrid er så interessert i David Beckham fordi han er en spiller som kan gi klubben nye inntektskilder. Beckham har et verdensomspennende nett av sponsorer, og flere kan det bli.

Trenger ham ikke

Mange mener at United ikke lenger er avhengig av David Beckham. De har mange toppspillere, som Ryan Giggs, Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy.

Sir Alex Ferguson skal ha fått beskjed av styreformannen Peter Kenyon om at han må skaffe kontanter denne sommeren for å kunne reorganisere klubben. Beckham er den ideelle kandidaten å selge. Han vil gi klubben en stor sum penger.

<B>SNART LAGKOMPISER: </B>David Beckham og Roberto Carlos blir lagkamerater til sommeren, ifølge avisa Mail on Sunday.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media