Prisen for å sparke Benitez: 190 mill. kroner

Men i går fikk fansen i hvert fall én ting å glede seg over.

SITTER TRYGT: Rafael Benitez skulle ta Liverpool det siste lille steget mot ligagull denne sesongen, men så langt ser det dårlig ut. I mars underskrev han like fullt en ny avtale med klubben som gjør at han sitter trygt i managerstolen. Foto: REUTERS/Phil Noble
SITTER TRYGT: Rafael Benitez skulle ta Liverpool det siste lille steget mot ligagull denne sesongen, men så langt ser det dårlig ut. I mars underskrev han like fullt en ny avtale med klubben som gjør at han sitter trygt i managerstolen. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Liverpool-manager Rafael Benitez er hardt presset etter fire tap på rad og Liverpools verste tapsrekke på 22 år.

Men spanjolen trenger neppe å frykte for jobben sin med det første.

Vel så viktig som Liverpool-eier George Gillett forsikringer om at Benitez er blant de beste i bransjen, er den fornyede avtalen manageren skrev under på i mars. Den strekker seg til 2014 og har ifølge The Guardian og Daily Mail en verdi på over 20 milllioner pund - ca. 190 millioner kroner.

Stort bedre jobbsikkerhet får du ikke i en klubb som sliter med milliardgjeld og begrensede midler til spillerkjøp.

- Eksepsjonelt fornøyde

I 2007 ønsket Gillett og medeier Tom Hicks å erstatte Benitez med Jürgen Klinsmann. De planene gikk i vasken, og nå er Gillett klar på at Liverpool har den rette manageren.

På spørsmål om Benitez har støtte fra eierne svarer han:

- Absolutt. Vi har nettopp inngått en langtidsavtale med Rafa. Familien vår eksepsjonelt fornøyde med ham, vi synes han er fullt på høyde med noen andre i bransjen, og jeg er sikker på at Hicks-familien føler det på samme måte. Vi forlenget akkurat avtalen hans, bedyrer Gillett ifølge The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer