Prislapp: 280 mill. kroner

Suarez for dyr for Liverpool.

MÅ BLI? Luis Suarez scorer mål i nesten hver kamp for Ajax, og har den siste tida blitt sterkt koblet til Liverpool. Foto: AFP/JEFF PACHOUD
MÅ BLI? Luis Suarez scorer mål i nesten hver kamp for Ajax, og har den siste tida blitt sterkt koblet til Liverpool. Foto: AFP/JEFF PACHOUDVis mer

(Dagbladet): Kenny Dalglish fortalte i forrige uke at Liverpool trenger en ny offensiv storspiller, en som kan gi laget et løft.

Samtidig kobles stadig Anfield-klubben Ajax-toppscorer og -målmaskin Luis Suarez.

Forhandlet på flyplass Nå melder Amsterdam-avisa Het Parool at Uruguay-spissen likevel ikke blir Fernando Torres' nye spissmakker.

Årsaken er Ajax' priskrav, de ønsker seg hele 35 millioner euro for 24-åringen. Det tilsvarer omlag 280 millioner kroner - og er mer enn det pengesterke Manchester City ga for bundesligatoppscorer Edin Dzeko tidligere i januar.

Het Parool skriver at en Liverpool-delegasjon med direktør Damien Comolli i spissen i formiddag forlot et møte på flyplassen Schiphol, uten noe håp om å få kjøpt målmaskinen. Til det var avstanden for stor mellom krav og tilbud.

Britisk presse har tidligere antydet at Ryan Babel kunne gå til sin gamleklubb dersom Ajax godtok en byttehandel ved siden av eurosedler, totalt verd 200 millioner kroner.

Ingen Babel i bytte I dag avviste Dalglish overfor PA at Babel blir solgt.

VIL BORT: Charlie Adam ber om å bli solgt fra Blackpool, og klubben bekrefter at Liverpool har fått avslag på sitt bud. Foto: AP/Tim Hales
VIL BORT: Charlie Adam ber om å bli solgt fra Blackpool, og klubben bekrefter at Liverpool har fått avslag på sitt bud. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

- Han blir her, sier Dalglish som heller ikke ønsket å si noe om budene klubben har kommet med på Blackpool-kaptein Charlie Adam - bekreftet av oransjetrøyene.

- Hvis vi har business å diskutere, så kan vi diskuterere det. Nå prøver vi å tilpasse oss Liverpool-måten å gjøre ting på, og det dreier seg blant annet om å vise respekt for andre klubber og bestemte spillere i andre klubber.

Sjansene for at Adam blir Liverpools nye midtbanegeneral økte betraktelig i dag. BBC melder at Blackpool har mottatt en overgangssøknad fra 25-åringen, etter at manager Ian Holloway avslørte at han har avvist et bud på fire millioner pund fra nettopp Liverpool.

BLIR: Kenny Dalglish vil ikke slippe Ryan Babel. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
BLIR: Kenny Dalglish vil ikke slippe Ryan Babel. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer