Erling Braut Haaland

Prislappen avslørt

Erling Braut Haalands antrekk da Manchester City feiret ligagullet skapte stor oppmerksomhet.

DYRT: Erling Braut Haaland måtte punge ut for den lyseblå silkepysjen. Foto: SplashNews.com / NTB
DYRT: Erling Braut Haaland måtte punge ut for den lyseblå silkepysjen. Foto: SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Manchester City sikret allerede lørdag kveld Premier League-tittelen for tredje året på rad da Arsenal gikk på en smell borte mot Nottingham Forest.

Dermed kunne de lyseblå fra Manchester sette foten på bremsen og rullere nesten hele laget mot Chelsea søndag. Etter kampen fikk City-spillerne feire ligatittelen ute i Manchester.

Der ble Erling Braut Haalands antrekk raskt en snakkis både i inn- og utland. I en lyseblå silkepysj ble 22-åringen avbildet på vei inn til festen.

Pysjen skal trolig være fra det italienske klesmerket Dolce & Gabbana. Det sier TV 2s moteekspert, Marianne Jemtegård, ikke er utenkelig. Prislappen for pysjer av den typen ligger trolig på mellom 25 - 30 000 norske kroner, oppgir TV 2.

Men antrekket er jo ikke fullbyrdet før man har lagt på et par sko som står i stil med resten. Haalands sneakers var langt dyrere enn selve pysjen.

Nike-skoa til nordmannen ser ut til å være modellen Dior x Air Jordan som har en markedspris på hele 210 177 kroner, ifølge nettbutikken Miinto. I slutten av mars skrev Haaland under på en gigantavtale med nettopp sportsgiganten Nike.

Totalen på hele antrekket nærmer seg dermed nesten en kvart million norske kroner. Ikke at den summen trolig skremmer den norske superstjerna.

ROPER: Mens det som skal være Erling Braut Haaland rusler på gata i Manchester, sveiver en United-supporter ned vinduet på bilen og roper. Reporter: Marte Nyløkke Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Jemtegård sammenligner Premier Leagues toppscorer med ikoner som David Beckham og Playboy-gründer Hugh Hefner og hyller nordmannen for klesstilen.

- Han er flytende når det kommer til mote, han tør å bruke feminine detaljer i en veldig muskulær idrett.

- Det har mye å si at folk tør, slik som Haaland. Han kan være med på å dra den strikken. Og takk gud, det er deilig å se at man kan leke seg med kjønnsnormene, sier moteeksperten til TV 2.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer