Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hacket Nora Mørks private bilder

Private bilder av Nora Mørk på avveie: - Det har knekt meg

Håndballspilleren Nora Mørk forteller om private bilder som er på avveie i et intervju med TV 2.

FIKK HVERDAGEN SNUDD PÅ HODET: Landslagsfavoritt Nora Mørk forteller at hun har hatt det tøft etter at en fremmed mann hacket telefonen hennes og stjal private bilder av henne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FIKK HVERDAGEN SNUDD PÅ HODET: Landslagsfavoritt Nora Mørk forteller at hun har hatt det tøft etter at en fremmed mann hacket telefonen hennes og stjal private bilder av henne. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det forteller Nora Mørk (26) i et tårevått intervju med TV 2 sendt i kveld.

- Det har knekt meg, sier Mørk til TV-kanalen mandag.

Livet er snudd på hodet

Det var mens hun var på landslagssamling at hun fant ut at private bilder av henne var spredt på internett.

- Livet mitt har forandret seg veldig. Jeg har gått fra å ha det bra til å kjenne på at selvtilliten har forsvunnet. Hver dag har vært slitsom. Det er tøft å stå i det. Jeg tror ikke folk skjønner hva det gjør med en person, forteller hun videre.

Telefonen hennes ble hacket via en app, skriver TV 2. En mann i tjueårene skal ha tilstått. Håndballprofilen forteller at det har vært tøft å ikke ha kontroll over bildene. Til slutt var hun derimot ikke i tvil om at dette var en sak hun måtte ta videre.

- Det er tre grunner til det. Det er for å ta tilbake kontrollen over livet mitt og det er også fordi jeg er utrolig forbanna, skuffa, lei meg og frustrert. Jeg gjør det også for mange av de andre jentene der ute som har vært utsatt for det samme som meg, sier Mørk.

HACKET: Håndballspiller Nora Mørk har fått private bilder spredt på nett, etter at en mann i 20-årene hacket telefonen hennes. Nå får hun massiv støtte. FOTO: NTB Scanpix, Instagram/@hammersengedin, @noramrk_9, @theamork19, @herremcamilla, @karolinedyhrebreivang8 Vis mer

- Gleder meg veldig

Nora Mørk meldte overgang fra Larvik til Györ i fjor sommer.

Der ble hun lagkamerat Stine Bredal Oftedal og Kari Aalvik Grimsbø.

- Jeg gleder meg veldig til å spille sammen med henne. Vi har et godt samarbeid, og nå får vi jobbet med det hver dag. Det er kun positivt, det tror jeg vi begge synes, sa Oftedal til Dagbladet.

- Jeg vet at det samarbeidet kommer til å bli bra, sa Nora Mørk.

Den ungarske serien startet 2. september i år, og Mørk spilte kamp for Györ senest i går.

Da scoret hun elleville tretten mål mot Midtjylland i mesterligaen. Personlig rekord i løpet av hennes tid i Györ, ifølge NTB.

Györ vant kampen 27-24.

Lagvenninne Oftedal scoret fem mål, mens Veronica Kristiansen ble toppscorer for Midtjylland med sine ti mål.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!