Rivalene om Therese Johaugs comeback

Pärmäkoski gruer seg til Johaugs comeback: - Oh, no

Tremil i kvinnelangrenn med og uten Therese Johaug er to forskjellige konkurranser. Krista Pärmäkoski frykter det som snart er i vente. Også de norske skijentene vil få nye utfordringer med Johaug tilbake.

SNART TILBAKE: Etter dager, uker og måneder i fredelige treningsomgivelser på hytta på Sjusjøen, er Therese Johaug klar for å bli en del av verdenscupsirkuset i langrenn igjen. Ikke alle gleder seg like mye som de norske jentene. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SNART TILBAKE: Etter dager, uker og måneder i fredelige treningsomgivelser på hytta på Sjusjøen, er Therese Johaug klar for å bli en del av verdenscupsirkuset i langrenn igjen. Ikke alle gleder seg like mye som de norske jentene. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): Tremila i Holmenkollen ble et nervedrama med stor spenning helt inn til målstreken. Bare elleve sekunder skilte vinner Marit Bjørgen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen på 5. plass.

Det kan bli den siste tremila av dette slaget på lenge.

Sist gang Therese Johaug deltok på Kollen-tremila, vant hun nesten fire minutter foran Ingvild Flugstad Østberg på 2. plass. 3.46 var avstanden i mål mellom de to beste.

På søndagens 30 kilometer var det derimot 24 løpere innenfor den samme avstanden. Martine Ek Hagen på 25. plass hadde omtrent akkurat den samme avstanden opp til seierskvinne Bjørgen som toer Østberg hadde til Johaug i 2016.

Kyllönen ble nr. 3 i 2016 og nr. 24 i år, men var likevel nærmere seieren i årets utgave, målt i minutter og sekunder.

Gruer seg

Krista Pärmäkoski grøsser over tanken på hvordan Johaug kan forandre forutsetningene i det tøffeste rennene fullstendig.

Da blir det ingen nåde.

- Oh, no. Ja, det blir andre boller neste sesong når Johaug er tilbake. Jeg gruer meg til hun kjører på i skyhøyt tempo fra første meter, sier Pärmäkoski til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer