- Problemet mitt med Ronaldo er at han tror han vet alt

Mourinho snakker ut om konflikten med Ronaldo.

UENIGHETER: Mourinho forteller i et intervju med Punta Pelota at det eneste problemet han har med Ronaldo er at portugiseren ikke tar til seg kritikk. Foto: AP Photo/Andres Kudacki / NTB Scanpix
UENIGHETER: Mourinho forteller i et intervju med Punta Pelota at det eneste problemet han har med Ronaldo er at portugiseren ikke tar til seg kritikk. Foto: AP Photo/Andres Kudacki / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): José Mourinho gjorde sitt siste intervju som Real Madrid-trener med det spanske tv-programmet Punta Pelota.

I kveld viser de del to av intervjuet, hvor han blant annet snakker om forholdet til Cristiano Ronaldo. Det siste halvåret har det blitt skrevet mye i media om forholdet og gnisninger mellom de to.

-Vet alt På spørsmål om hva som skjedde mellom de to på slutten av sesongen, kommer Mourinho med et stikk i siden til spissen, ifølge Intereconomia.

- Det eneste problemet har vært at hvis en trener kritiserer han fra et taktiske synspunkt, for å gjøre han enda bedre, har han ikke akseptert det. Kanskje han tror han vet alt, og at han ikke tror en trener kan hjelpe han til å bli bedre, sier Mourinho.

Roser Ronaldo Men Mourinho legger til at han er imponert over jobben Ronaldo har gjort i klubben.

- Ronaldo har hatt tre bra sesonger med meg, men jeg vet ikke om de har vært de beste i hans karriere. Jeg synes vi fant en bra taktikk som hjalp han med å vise seg fram på banen, noe som har resultert i mange mål.

Han sier det ikke er noe problem mellom de to.

- Det er ingen andre problemer. Grunnen til at han ikke spilte de to siste kampene er at han har hatt vondt i ryggen, og jeg tviler ikke på det når en spiller sier at han er skadet.