Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Proffdrømmen knust

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm- Stabæk 1- 2. Stabæks høyreback, Inge André Olsen (20), ble i går kveld operert for beinbrudd etter en stygg takling fra Lillestrøms Heidar Helguson. Wimbledon var på Åråsen for se på nettopp Olsen. Men i løpet av 41 minutter gikk absolutt alt galt for U-landslagsspilleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Olsen ble operert på Sentralsykehuset i Akershus i går kveld, og blir borte fra fotballen i minst tre måneder.

- Det er brudd både i leggbeinet og spolbeinet. Han kan i beste fall spille fotball i Tippeligaen om 12 uker, bekrefter Stabæks lege, Arne Røde.

Olsen har over lengre tid vært i Wimbledons søkelys. I går var den engelske klubben representert med både talentspeideren og direktøren.

De fikk se en backsøknad fra Olsen som ikke kunne vært verre - med mindre Wimbledon fortsatt rekrutterer spillere etter graden av galskap:

Er du gal nok, så er du god nok.

Svak

I så fall er det håp om at Wimbledon tar opp kontakten igjen. For alt gikk galt i løpet av 41 minutter:

  • Olsen var tydelig utilpass, og gjorde flere merkelige feil. Innsatsen i drøye 40 minutter endte med 3 poeng (svak) på Dagbladets børs.
  • Han reagerte kraftig mot dommer Rune Pedersen etter en helt korrekt avgjørelse.
  • Han måtte hjelpes av banen etter en duell inne i feltet, og fikk behandling i flere minutter bak det ene målet.
  • Han ble stygt stemplet av Heidar Helguson, og forsvant ut av Åråsen på båre - og videre til Sentralsykehuset i Akershus. Diagnose: Beinbrudd.

- For meg så det ut som en meget stygg takling, sier Stabæk-trener Anders Linderoth.

Ribbet

Han har dermed mistet sin tredje forsvarsspiller siden sesongstart (Niclas Svensson er skaddd, og Karl Petter Løken har lagt opp). I tillegg er kaptein Petter Belsvik ute med leddbåndsskade. Stabæks viktigste spiller de siste sesongene, Jesper Jansson, får ikke spille etter at han meldte overgang til belgiske Genk.