Profiler ferdig i Liverpool

Alberto Moreno og Daniel Sturridge forlater klubben gratis.

FERDIGE: Daniel Sturridge og Alberto Moreno er ferdig i Liverpool. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
FERDIGE: Daniel Sturridge og Alberto Moreno er ferdig i Liverpool. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB ScanpixVis mer

Daniel Sturridge og Alberto Moreno forlater Liverpool gratis etter at det ble klart at de ikke får fornyet kontrakt med klubben. Det bekrefter Liverpool i en pressemelding.

- Liverpool Football Club har i dag takket Daniel Sturridge og Alberto Moreno for deres fantastiske bidrag for klubben, og vi ønsker dem all mulig lykke i framtida, skriver klubben på deres nettside.

Sturridge har vært i klubben siden januar 2013 etter at han kom fra Chelsea, mens Moreno kom til klubben i august 2014 fra spanske Sevilla.

- Daniel har gjort seg fortjent til å bli regnet som et ikon i det moderne Liverpool, tror jeg. Han kom til klubben da vi holdt på å gjenetablere oss selv. Noen av målene han har scoret for klubben var utrolig viktige, sier Klopp til Liverpools nettside og fortsetter:

- Han er en av de beste avslutterne jeg har sett i mitt liv. Han scorer mål du tror ikke er mulig.

Også Moreno, som har spilt litt mindre for klubben, fikk en fin hyllest av Liverpool-manageren.

- Alberto sin personlighet reflekteres i hvordan han spiller. Full av liv, full av energi og alltid positiv. En fantastisk karakter som alltid er villig til å gi alt for seg selv og laget, sier Klopp.

Nå avsluttes altså Liverpool-karrièren til Sturridge og Moreno på en fin måte, der de endte opp som Champions League-vinnere i helga. Ingen av de fikk spilletid i selve finalen.

Sturridge spilte 160 kamper for klubben, mens Moreno spilte 141 kamper.

Denne sesongen har Sturridge vært involvert i 18 kamper, mens Moreno har bare vært involvert i to.