Aleksander Melgalvis' flaggplanting

Profiler i ordkrig etter kaos på Intility Arena

Tidligere fotballspiller Mads Hansen mener Aleksander Melgalvis' flaggplanting etter seieren mot VIF er en helt «uskyldig greie».

ELITESERIEN: Lillestrøm-spiller Aleksander Melgalvis gikk etter kamp ut på midtbanen og prøvde å plante et LSK-flagg i gresset. Det falt i dårlig smak for Vålerenga-fansen, som stormet banen og var tydelig opprørte over brumunddølens stunt. Video: Eurosport Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Tenk at enkeltes vinkling etter slåssingen på Intility er at det er Melgalvis som er idioten. Mener folk virkelig at det der ikke er innafor å gjøre etter et slikt derby?

Det skriver Mads Hansen på Twitter etter at Aleksander Melgalvis plantet et LSK-flagg midt på kunstgresset på Intility Arena etter 3-0 seieren mot Vålerenga.

Se stuntet øverst i saken.

Handlingen utløste stor provokasjon blant hjemmefansen, som deretter tok seg inn på stadion. Det hele endte i slåsskamp.

NFF-leder Nils Fisketjønn bekrefter at handlingen kan få reaksjoner.

- Ja, det kan den, men det er ikke opp til administrasjonen i NFF å vurdere. Brudd på bestemmelser behandles i NFFs domsorganer. Det er ikke riktig av meg å spekulere i mulige sanksjoner og straffer, sier Fisketjønn.

Reagerer kraftig

- Det er så innafor som det kan bli. Hele sjarmen med slike derbyer er jo å hausse opp i forkant, og vinneren får hovere litt i ettertid, sier Mads Hansen til Dagbladet.

Han mener Aleksander Melgalvis' handling var en helt «uskyldig greie» som bør kunne bli gjort i et derby som dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer