Promillemistenkt Berg Hestad

Molde-spilleren Daniel Berg Hestad ble i ettermiddag utskrevet fra fylkessykehuset i Molde etter en trafikkulykke i natt. Det foreligger mistanke om promille.

Ifølge VG Nett skal Molde-spilleren ha kjørt på en gravemaskin ved Molde stadion like etter klokka tre i natt. Han ble fraktet til sykehuset med kuttskader.

- Jeg forsto det som at det kun var en person i bilen. Bilen kjørte på en gravemaskin. Vi ser på det som en vanlig trafikkulykke. Føreren var lettere skadd og hadde kuttskader i ansiktet. Vi mistenker at vedkommende kjørte i påvirket tilstand, sier politiførstebetjent Helge Bronnes ved Molde politistasjon til Dagbladet.no.

Politiet har sikret seg blodprøve av bilføreren.

- Jeg var ikke tilstede selv, men tror det var brukbare kjøreforhold i området, sier Bronnes. I ettermiddag ble Daniel Berg Hestad utskrevet fra fylkessykehuset i Molde.

- Han hadde relativt moderate skader, og ble utskrevet i ettermiddag. sier turnuslege Olav Magne Leiren til Dagbladet.no.

KOLLIDERTE: Molde-spilleren Daniel Berg Hestad skadet seg i ei trafikkulykke natt til i dag. Det er mistanke om promille.