Protest-oppsigelser mot Tore Strømøy

Motstand mot Anja-planer i Byåsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Legen, fysioterapeuten og oppmannen til Byåsens elitelag i håndball har sagt opp sine kontrakter, skriver Adresseavisen.

Oppmann Frode Bjerkan bekrefter overfor Adressa at det er klubbens ledelse, anført av daglig leder Per Jørgensen og styreformann Tore Strømøy, som er grunnen til at han nå har besluttet å trekke seg fra rollen i støtteapparatet.

Jørgensen og Strømøy har ikke lagt skjul på at de ønsker kontroversielle Anja Andersen som trener. Jørgensen skal ha samtaler med Andersen i Danmark denne uka.

Forstår ikke Anja-snakket

Nåværende trener Valeri Putans har kontrakt med klubben ut 2007. Frode Bjerkan bekrefter at stridens kjerne er behandlingen av Putans.

- Ja. Jeg skjønner ikke hvorfor dette snakket om trenerbytte og Anja Andersen er kommet opp. Hvorfor skal Valeri skiftes ut med de resultatene han kan vise til som Byåsen-trener? Han er også ønsket av samtlige spillere, sier Bjerkan.

Fysioterapeut Arnhild Skjøldberg og lege Torbjørn Øien leverte oppsigelser til styret i slutten av februar. De har vært i klubben i henholdsvis ni og tretten år, men ønsker ikke å kommentere oppsigelsene utover å bekrefte dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer