Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Protest, skjellsord og drama

BERGEN (Dagbladet.no): Tertnes- Bækkelaget 27-26. Kampen hadde alt. Avgjørelsen kom på overtid, og dramaet er ikke over ennå. I sentrum som vanlig: Cecilie Leganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allerede før kampen protesterte Bækkelaget. Det gikk på den samme, gamle visa: BSK hevder at Cecilie Leganger har brutt kontrakten og ikke er spilleberettiget for Tertnes.

Men protest eller ei, kamp ble det - og for en match! I begynnelsen av 2. omgang ledet Bækkelaget med komfortable sju mål.

Det var ikke nok.

For med en tent Cecilie Leganger i Terntes-målet, en sprudlende Marianne Rokne (10 mål) og over 2000 elleville bergensere i Haukelandshallen, begynte Tertnes opphentingen.

Et sekund før slutt sto det 26-26. Da fikk Tertnes straffekast, til BSK-benkens høylytte protester. Men Marianne Rokne lot seg ikke uroe, ei finte, og et skudd ned til høyre var alt som skulle til:

Tertnes slo BSK på hjemmebane, og gjorde det etter tidenes opphenting og avslutning.

Det var et håndballdram fra start til mål, og vel så det.

For om oppgjøret startet med en protest i forkant, ble det avsluttet med nok en temperamentsfull epiosode: En BSK-leder var svært så hissig på å få sagt noen alvorsord til Legangers personlige rådgiver Oddvar Bjørnestad.

Han var faktisk så hissig at han måtte holdes tilbake.

- Jeg vil ikke rapportere noe av dette. Nå vil jeg bare være glad, sier Bjørnestad.

Og Cecilie Leganger da, som nok en gang ble direkte utslagsgivende med periodevis storspill:

- Fantastisk morsomt å vinne på hjemmebane foran så mange elleville bergensere, sier Cecilie.

Hele Norges coronakart