Protesterte mot klubben - nektet å møte på trening

Bangura sint for at Haugesund ikke vil selge ham til Crystal Palace.

 MISNØYE:  Umaru Bangura er misfornøyd med at Haugesund ikke vil selge ham til Crystal Palace - og har vist det ved å ikke møte på trening. Foto: Jan Kåre Ness / Scanpix
MISNØYE: Umaru Bangura er misfornøyd med at Haugesund ikke vil selge ham til Crystal Palace - og har vist det ved å ikke møte på trening. Foto: Jan Kåre Ness / ScanpixVis mer

Haugesund-stopper Umaru Bangura nektet fredag å trene med klubben. Årsaken er at de ikke vil selge ham til Crystal Palace.

Forsvarsspilleren fra Sierra Leone måtte se kampen mot gamleklubben Hønefoss fra tribuneplass. Det ble først meldt at det var på grunn av sykdom. Men etter kampen fortalte sportssjef Asbjørn Helgeland at årsaken var en helt annen.

For Bangura har vært ønsket av Crystal Palace, nyopprykket til Premier League, i sommer. FKHs krav har imidlertid vært høyere enn londonklubben har ønsket å betale. Derfor valgte Bangura fredag å demonstrere sine misnøye.

I skuffelse over at klubben ikke har firt på kravene sine unnlot han å møte på trening. Samtidig ga han beskjed om at han ikke ville spille kamper eller trene med laget.

Det tok imidlertid kort tid før Bangura angret på streikekampanjen.

- Han har kommet og bedt om unnskyldning. Fra og med mandag trener han som vanlig med klubben, kunne Helgeland fortelle.

Banguras kontrakt går ut etter sesongen.

(NTB)