SA NEI:  En topptrent Petter Northug ble spurt om å være med på reality-TV. Foto: Thomas Rasmus Skaug
SA NEI: En topptrent Petter Northug ble spurt om å være med på reality-TV. Foto: Thomas Rasmus SkaugVis mer

Prøvde å kapre Northug til «Paradise Hotel»

Men skistjerna sa nei.

(Dagbladet): Folkene bak programmet «Paradise Hotel» på TV3 forsøkte å få fart på seertallene. Derfor kontaktet de Petter Northug (30).

Dette røper skistjerna selv overfor Adresseavisen. Spørsmålet kom opp i forbindelse med kongressen til Det internasjonale skiforbundet FIS i Mexico 9. juni.

Adresseavisen skriver at Marit Bjørgen skulle delta for å promotere et nytt ski-VM til Trondheim i 2021. Hun har valgt å bli hjemme, og spørsmålet er om Northug har fått en henvendelse om å erstatte henne.

- Nei, jeg har ikke det. Jeg er blitt spurt om å bli med på «Paradise Hotel» i Mexico, men ikke om å være med på å få ski-VM til Trondheim, sier Northug til Adresseavisen.

«Paradise Hotel» er et amerikansk reality-konsept. En gruppe single mennesker blir plassert sammen på et eksotisk luksushotell. Sol, kropp, sex og sosialt samspill står i fokus.

Programmet ble vist på TV3 for første gang i 2009. Programleder er Triana Iglesias. De første vinnerne 14. mai 2009 var Petter Pilgaard og Benedicte Valen.

Det var Northugs manager, Are Sørum Langås, som formelt sa nei til forspørselen om å delta i «Paradise Hotel».

Stjerna er nå godt i gang med å forberede seg til ski-VM i Lahti til vinteren. Fokuset er der, og ikke på «Paradise Hotel», opplyses det fra trøndersk hold.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.