- Prøvde bare å «curle» den inn

Alexander Ødegaard scoret sitt tiende mål i årets serie på et nydelig frispark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Sogndal-Lyn 1-1): - Muren og Ali Al-Habsi sto litt skeivt, så jeg prøvde bare å curle den rundt. For meg hadde det vært mer naturlig om keeperen hadde stått i motsatt hjørne, sier Alexander Ødegaard til Dagbladet.no.

Og i ettertid kan man trygt si at det var en riktig vurdering. For ballen fikk en nydelig bue over en feilplassert mur og endte helt nede i målgropa til Lyn-keeper Al-Habsi.

Før det hadde Lyn tatt ledelsen ved Jan Derek Sørensen. Peter Markstedt stupheadet mot mål, og Sørensen dukket opp på returen - og i morgen kan han kanskje vente seg en telefon fra Åge Hareide.

- På det jevne

Men det var ingen stor fotballkamp på Fosshaugane i kveld, selv om Alexander Ødegaard nok en gang imponerte. I tillegg til målet løp og skapte kampens bestemann i 85 minutter, til han gikk tom mot slutten og måtte ut.

- Det blir på det jevne for min del. Lyn er gode til å forsvare seg og kontre, men vi skal vinne sånne kamper på hjemmebane.

- Ønsker å bli bedre

Før overgangsvinduet åpnet i sommer, uttalte sportsdirektør i Rosenborg, Rune Bratseth, at Ødegaard var serielederens førstevalg, men hovedpersonen selv har ikke hørt noe fra interesserte klubber.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer