- Prøvde for hardt å tilfredsstille fansen

Landslagskaptein Ferdinand forklarer uforklarlige 0-0 hjemme mot Montenegro.

PEPET AV BANEN: De engelske spillerne ble pepet av banen etter 0-0 hjemme mot Montenegro. - Vi prøvde for hardt, er landslagskaptein Rio Ferdinands (th) teori.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
PEPET AV BANEN: De engelske spillerne ble pepet av banen etter 0-0 hjemme mot Montenegro. - Vi prøvde for hardt, er landslagskaptein Rio Ferdinands (th) teori.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

|||(Dagbladet): England - Montenegro 0-0.

 England klarte ikke å få hull på Montenegro på tross av et sjanse- og spillemessig overtak. Dermed endte med 0-0 på Wembley tirsdag.

Dermed tar Montenegro vinterpause på toppen av tabellen med ti poeng og uten å ha sluppet inn et eneste mål.

England skapte fire-fem gode muligheter og ble trolig snytt for et straffespark da høyreback Milan Jovanovic tok hånda i bruk i eget felt.

- Han (Jovanovic) kunne like gjerne ha plukket opp ballen, gjemt den under drakta og løpt den inn i målet vårt. Men man må bare legge slikt bak seg, sier landslagskaptein Rio Ferdinand, som var tilbake på laget for første gang siden han måtte trekke seg fra VM-troppen med skade.

Faktisk kunne montenegrinerene stukket av med samtlige tre poeng og tatt sin fjerde 1-0 seier på rad dersom tverrliggeren ikke hadde stått i veien for Jovanovic' sitt eminente forsøk på halv volley i sluttminuttene.

- Det var noe positivt å ta med seg fra denne kampen. Jeg synes vi fortjente seieren. De traff tverrliggeren seint i kampen, men fram til det hadde vi hatt overtaket og skapt sjansenee. Keeperen deres gjorde et par gode redninger, sier Ferdinand til ITV, ifølge Sporting Life.

Fortjent eller ikke: Resultatet gjør at kritikken mot trener Fabio Capello blusser opp igjen etter å ha stilnet litt etter to gode kamper mot Bulgaria og Sveits. Publikum lot sin frustrasjon gå utover italieneren og spillerne hans ved kampslutt da de ble pepet av banen.

- Vi klarte ikke å få ballen i nettet. Kanskje prøvde vi litt for hardt å tilfredsstille manageren og fansen, men vi slapp ikke inn noen mål, og framsto solide både bak og foran, sier Ferdinand.

SLØSTE: Wayne Rooney har slitt for Manchester United, men vært god i innledningen av EM-kvaliken for England. Tirsdag var det imidlertid tilbake til syndene fra klubblaget da England sløste seg til 0-0 hjemme mot Montenegro på Wembley.
SLØSTE: Wayne Rooney har slitt for Manchester United, men vært god i innledningen av EM-kvaliken for England. Tirsdag var det imidlertid tilbake til syndene fra klubblaget da England sløste seg til 0-0 hjemme mot Montenegro på Wembley. Vis mer