- Prøvde seg på flere spillere, før han fant offeret

24-åring er tatt for FA-cupangrepet.

SLÅTT NED: Scott Laird (til høyre) fikk seg en på trynet av en tilskuer etter bragdseieren mot Newcastle på lørdag. Nå er en mann pågrepet og mistenkt for overfallet. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS
SLÅTT NED: Scott Laird (til høyre) fikk seg en på trynet av en tilskuer etter bragdseieren mot Newcastle på lørdag. Nå er en mann pågrepet og mistenkt for overfallet. Foto: DARREN STAPLES/REUTERSVis mer

(Dagbladet): Stevenage-fansen stormet banen etter at heltene deres slo ut Newcastle av FA-cupen på lørdag.

Men det var ikke alle som bare ville juble og feire.

En mann angrep nemlig forsvarsspiller Scott Laird og slo ham ned.

På jakt Stevenage-formann Phil Wallace har studert hendelsen fra ulike kameravinkler, og han mener at overfallsmannen var på jakt etter en spiller å angripe.

- Han løp fra tribunen med et rødt og hvitt skjerf - sånne som ble solgt på utsiden av stadion før kampen. Han løp mot minst tre Stevenage-spillere, tilsynelatende i påvente av en mulighet, sier han til klubbens hjemmeside.

Både Stevenage FC og politiet gikk raskt ut med anmodninger om hjelp fra publikum. I ettermiddag ble en mistenkt person arrestert. Det er foreløpig ukjent om han selv meldte seg for politiet eller om dette skjedde som resultat av etterforskningen.

Ifølge The Guardian er den mistenkte en 24 år gammel mann fra Stevenage.

Alvorlig Selv om ikke Laird ble alvorlig skadd av overfallet, ser politiet alvorlig på hendelsen - av allmennpreventive hensyn.

Det er ikke uvanlig at banen stormes av fansen etter slike kamper, men som regel går det ufarlig for seg - siden alle er glade.

Men det er ikke mer enn noen uker siden det ble opptøyer inne på St. Andrew's, etter at Birmingham-fansen løp inn på matta etter seieren mot Aston Villa - og sendte engelsk fotball tilbake til 80-tallet.

- Denne gangen var det en knyttneve, hvem vet hva det kan bli neste gang? spør styreformann Wallace.

Stevenage - som spiller i League Two på fjerde nivå - vant 3-1 i bragdkampen mot Newcastle, og skal møte Reading i 4. runde.