FRISTES: Harry Redknapp ønsker å fortsette med Spurs, og tror ikke han kan trene landslaget ved siden av. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
FRISTES: Harry Redknapp ønsker å fortsette med Spurs, og tror ikke han kan trene landslaget ved siden av. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

- Prøver dere å få meg sparket før jeg får jobben?

Redknapp fikk spørsmål om Terry og England.

• Thorstvedt i går: - Redknapp er en folkets mann, snakker fra levra, han er den folk vil ha

(Dagbladet): I går ble det klart at Englands skyver landslagssjef-spørsmålet foran seg, U21-sjef Stuart Pearce tar styringen på A-landslaget mot Nederland 29. februar.

Men stadig er Spurs-sjef Harry Redknapp bookmakernes favoritt til å lede England i EM til sommern.

På Tottenhams pressekonferanse i dag ble 63-åringen pepret. Spørsmålene handlet lite om Newcastle-kampen i morgen, reporterne ville vite om Redknapp ønsker å bli Fabio Capellos erstatter

- Det er smigrende selvsagt. Det er hyggelig. Jeg ville løyet hvis jeg sa noe annet, sier Redknapp.

Terry-saken Capello ga seg fordi FA tok fra John Terry kapteinsbindet, uten å klarere det med landslagssjefen. Foreløpig ønsker ikke Redknapp å ha noen mening om Terry, kapteinsbindet og rasismesaken.

- Den er vanskelig, prøver dere å få meg sparket før jeg får jobben? flirer Redknapp som føler med Capello.

- Fabio sto fast på det han trodde på.

Manageren som ble frikjent for skatteundragelse tirsdag avviser at han eller Tottenham har vært i kontakt med det engelske fotballforbundet.

FORNÆRMET: Fabio Capello mente FA sviktet ham da forbundet tok kapteinsbindet fra John Terry uten å spørre treneren. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
FORNÆRMET: Fabio Capello mente FA sviktet ham da forbundet tok kapteinsbindet fra John Terry uten å spørre treneren. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

- Jeg måtte vurdert det, selvsagt, jeg har har ikke hørt noe fra dem.

Mot Champions League For tida lykkes Redknapp godt med Spurs, laget har står kurs mot ny Champions League-deltakelse og har bare fem poeng opp til Manchester United på andreplass i ligaen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg skylder dem å beholde fokus. Klubben har vært fantastisk mot meg. Styreformann Daniel Levy hentet meg hit, og det kunne ikke gått bedre de tre årene jeg har vært her.

Ifølge BBC antyder Redknapp at det ikke er en god kombinasjon å lede England og Tottenham samtidig, hver jobb er tøff nok i seg selv. Samtidig erkjenner han at England var i tankene hans da han kjørte til London fra hjemmet ved Bournemouth i dag tidlig.

Og som engelskmann er det lite som frister mer enn England-jobben, det er den «ultimate utfordringen». Men han bruker Capello som eksempel på at England-sjefer så å si alltid havner i trøbbel.

- Det viser hvor vanskelig det er å være England-manager. Du skaffer deg Fabio Capello - det er ikke mange bedre enn ham i verden - og det var vanskelig til og med for ham.