Prøver spiss fra Egypt

ULLEVAAL (Dagbladet): - Vi trenger en som kan bryte opp og score de målene vi savner, sier Kjetil Rekdal. I dag får han besøk av Essam Mekky fra Egypt.

BB: Pa-Modou Kah

I utgangspunktet skulle han trene med Lyn i morgen. Og han er ønsket til klubben - hvis han kan leies. Men etter det Dagbladet erfarer kan han ikke det - bare kjøpes for et sted mellom 12 og 15 millioner.

Savner mål

- Det er den samme spilleren Lyn er interessert i, og han skal trene med oss fram til onsdag, sier VIF-direktør Kjetil Siem. Blir han ut over det er det fordi Kjetil (Rekdal) vil at han skal spille for oss.

- Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker en som kan score mål, sier Kjetil Rekdal.

- Det er slitsomt å være overlegne spillemessig og ikke få scoringer.

- Har du sette denne egyptiske spissen?

- Nei. Og vi får så mange henvendelser fra spillere om dagen at jeg helt har mistet oversikten.

Grahn ute

Uoversiktelig var det derimot ikke da uavgjortspesialistene Vålerenga og Viking klarte det igjen - for åttende gang denne sesongen.

- I denne kampen har vi ingen ting å klage på, sier Rekdal. - Det som var positivt, var at vi klarte å holde nullen.

Førstkommende lørdag møtes Lyn og Vålerenga på Ullevaal. Kjetil Rekdal gleder seg til kampen. Men han får ikke med seg Tobias Grahn som fikk sitt femte gule kort i går fordi han prøvde å filme seg til straffe.

- Synd, for Tobias var god og er på vei mot noe, sier Rekdal.

- Og den eneste grunnen til at han ble tatt av banen her var at vi ville ha luftstyrke foran da vi la om til 4- 5- 1 og bestemte oss for å sikre det ene poenget de siste 20 minuttene.

Vålerenga - Viking 0 - 0

BB: Pa Modou Kah, Vålerenga

MYE GULT: Tobias Grahn var innblandet i mye, men fikk gult kort for filming og må stå over neste kamp.