Provokasjonen som kan ha utløst skandalescenene

Like før Khabib Nurmagomedov angrep Conor McGregors lagkamerat Dillon Denis, ble sistnevnte tilsynelatende provosert.

RASENDE: Khabib Nurmagomedov kastet seg inn i folkemengden etter seieren over Conor McGregor. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
RASENDE: Khabib Nurmagomedov kastet seg inn i folkemengden etter seieren over Conor McGregor. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det utspilte seg flere skandalescener etter det som ble omtalt som «Tidenes MMA-kamp» - oppgjøret mellom irske Conor McGregor (30) og Khabib Nurmagomedov (30) fra den russiske delrepublikken Dagestan forrige helg.

For like etter at Nurmagomedov beseiret McGregor i den fjerde runden, kastet han seg plutselig over gjerdet og gikk til angrep på McGregors lagkamerat og jiu-jitsu-trener Dillon Danis.

Det ble sagt angrepet kom fordi Danis angivelig hadde provosert Nurmagomedov over lang tid, både på sosiale medier, og med ting som ble ropt under selve kampen.

Men det kan vise seg at det som fikk begeret til å renne fullstendig over for Nurmagomedov, var da han fikk se at Danis var i tumulter med Rizvan Magomedov. Han er president i agentfirmaet Dominance MMA, som representerer Nurmagomedov.

For en video fra en annen vinkel enn den som gikk sin seiersgang i sosiale medier etter kampen, viser at Magomedov «tapper» på ryggen til Danis, samtidig som han sier noe til ham like etter at kampen er ferdig. Det bare sekunder etter at McGregor «tappet ut» i fjerde runde.

Denne konfrontasjonen fører tilsynelatende til at Danis dytter Magomedov, like før Nurmagomedov får øye på duoen fra ringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer