Provosert Johaug tok opp trusespørsmål på landslagsmøte

- Ja, jeg reagerte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Therese Johaug (26) sto over den norske pressekonferansen tidligere i dag. Hun var istedet med på pressetreff med Fischer seinere på dagen.

MØTTE PRESSEN:  Therese Johaug. Foto: Bjørn Langsem
MØTTE PRESSEN: Therese Johaug. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Johaug skal gå morgendagens 10-kilometer sammen med Marit Bjørgen, Ragnhild Haga, Heidi Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen.

Reagerte Før pressetreffet kommer det fram at Therese Johaug har reagert på spørsmål fra pressen under VM i Falun.  Det ble tatt opp i et møte landslaget hadde. Der ble det tatt opp flere spørsmål som pressen har stilt under mesterskapet.

Og spesielt det tidligere omtalte trusespørsmålet.

- Det stemmer at det ble tatt opp på et møte.  Vi har tatt opp ulike ting. Det er hele tiden noe å lære seg når det gjelder hvordan man skal svare på spørsmål. Det handler om hvilke spørsmål vi har lyst å svare på, og hvilke spørsmål vi ikke har lyst å svare på, sier Johaug til TV 2 - som stilte spørmålene på dagens pressetreff.

- Hva er det du ikke vil svare på?

- Jeg vil ikke svare på private spørsmål og hva slags truser jeg har under skidressen synes jeg er unødvendig, sier Johaug.

- Reagerte du?

- Ja, det gjorde jeg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer