Pärson hadde mannlig kjæreste da hun ble sammen med venninna: - Sa rett ut at hun elsket meg

Den svenske alpinlegenden forteller åpenhjertig om forholdet til Filippa Rådin.

LEGENDE:
Anja Pärson vil for alltid være en alpinlegende etter alle sine medaljer fra VM og OL.
Photo: Nisse Schmidt / SCANPIX Kod: 40421
LEGENDE: Anja Pärson vil for alltid være en alpinlegende etter alle sine medaljer fra VM og OL. Photo: Nisse Schmidt / SCANPIX Kod: 40421 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 42 verdenscupseire, sju VM-gull, ett OL-gull og to sammenlagtseire i verdenscupen er hovedingrediensene i historien om Anja Pärsons karriere. Hun klarte kunststykket å bli verdensmester i både utfor, super-G, storslalåm, slalåm og i kombinasjonen.

Da hun la opp i mars 2012 bare 30 år gammel, hadde den svenske idrettsstjerna oppnådd alt i alpinbakken. Tre måneder etter at karrieren var over, annonserte Pärson at hun og kjæresten Filippa Rådin skulle bli mødre.

De møttes for første gang i klesbutikken til Rådin og begynte å omgås stadig oftere sommeren 2005. På det tidspunktet var Filippa gift med en mann og hadde en datter, mens Anja hadde mannlig kjæreste. Så - ganske plutselig - innså begge at de var mer enn bare venner.

Pärson har tidligere fortalt at dagene som fulgte var fylt av usikkerhet, skam og løgn. Etterhvert innså hun at dette var det rette.

I 2014 giftet paret seg og har sammen barna Elvis (3) og Maximilian (9 måneder), samt Emmi (10) fra Rådins tidligere ekteskap.

- Ikke det mest bekvemme I podcasten "Gry & Anders med gäster" i Mix Megapol snakker Pärson ut om det de forsøker å gjøre til et mest mulig normalt liv. Tre år gamle Elvis har så vidt begynt å stå på ski og kan muligens bli alpinsportens neste popstjerne, om han lever opp til navnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer