Pärsson til topps, Flemmen satser super G

Svenske Anja Pärson vant vant fredagens verdenscuprenn i storslalåm. Andrine Flemmen ble nummer 14 og prioriterer nå super G.

Etter 14. plassen kom Flemmen med følgende overraskende uttalelse til NTB:

-Nå satser jeg på fart i tiden som kommer og dropper slalåmrennet neste helg. Jeg satser heller på super G i Lake Louise, og skal bruke utfortreningen der for å få nødvendig fartstrening, sa Flemmen.

Hun la til at hvis det går bra på akkurat den treningen, ser hun ikke bort fra at hun også forsøker seg i selve utforrennet.

- Jeg har trent fart den siste tiden, og det har gått ganske bra. Jeg slo jo igjennom i super G i 1994/95, og tenkte det kanskje var lurt å prøve den øvelsen igjen, fortsatte Flemmen.

Hun hadde en middels fredagskveld i bakkene i Park City, og falt ned fra 8. til 14. plass i storslalåmrennet. Svenske Anja Pärsson forsvarte sin ledelse fra første omgang og vant i utklassingsstil med tiden 2.27,14. Flemmen hadde 2.29,97.

- Jeg holdt dessverre litt for mye tilbake i midtpartiet, av og til blir det bare sånn. Jeg har ingen god forklaring, sa Flemmen til NTB.

Østerrikske Nicole Hosp tok annenplassen, men var hele 1,42 sekunder bak den svenske vinneren. Italienske Denise Carbon var 1,51 bak på tredjeplass.

Stina Hofgaard Nilsen og Line Viken fikk ikke kjøre finaleomgangen og endte på henholdsvis 32. og 56. plass.

(NTB):