PSG-eier: - Det er ikke mulig for Ancelotti å dra

Sier nei til trenerens Real Madrid-ønske.

ARVTAGER? Carlo Ancelotti (t.h.) ønsker å overta Real Madrid etter at José Mourinho (t.v.) etter all sannsynlighet ikke leder den spanske hovedstadsklubben neste sesong. Her fra en kamp i 2010. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / NTB SCANPIX
ARVTAGER? Carlo Ancelotti (t.h.) ønsker å overta Real Madrid etter at José Mourinho (t.v.) etter all sannsynlighet ikke leder den spanske hovedstadsklubben neste sesong. Her fra en kamp i 2010. Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / NTB SCANPIXVis mer

Carlo Ancelotti ønsker å slutte i Paris Saint-Germain for å erstatte José Mourinho i Real Madrid, men franskmennene setter ned foten.

Ancelotti har ett år igjen av kontrakten med PSG.

- Mitt ønske er å forlate klubben. Jeg har bedt om å få reise. Jeg må bare vente på svaret fra klubben. De trenger noen dager på å bestemme seg, sa Ancelotti søndag.

Eier Nasser al-Khelaifi gjør alt han kan for å beholde gulltreneren.

- Han sa at han ønsket å forlate oss til fordel for Real Madrid. Jeg sa at det ikke er mulig fordi han har igjen ett år av kontrakten. Det er vår beslutning, sier al-Khelaifi til BeIN Sport.

Siste ord er neppe sagt.

- Dette er hans problem, ikke vårt. Vi har til og med tilbudt han kontraktsforlengelse. Når du er under kontrakt, pleier du å respektere den, sier PSG-presidenten.

- Det er mange muligheter. Real Madrid er en mulighet. Men jeg er under kontrakt her og må vente på klubbens beslutning, sier Ancelotti.

Han ledet PSG til seriegull denne sesongen. De var parislagets første seriemesterskap siden 1994.

(NTB)