LEVERTE PÅ OG UTENFOR BANEN: Zlatan Ibrahimovic scoret i sin første kamp for Paris Saint-Germain. Foto: SCANPIX/AFP/Nicholas KAMM
LEVERTE PÅ OG UTENFOR BANEN: Zlatan Ibrahimovic scoret i sin første kamp for Paris Saint-Germain. Foto: SCANPIX/AFP/Nicholas KAMMVis mer

- PSG er bedre enn Milan. Milan har mistet sine to beste spillere

Zlatan med knallscoring i debuten.

- Paris Saint-Germain er bedre enn Milan, sa Zlatan Ibrahimovic etter å ha scoret i debuten for den franske klubben lørdag.

Svensken trengte ikke mange sekunder for å åpne målkontoen i PSG. Før det var spilt to minutter scoret han mot MLS-laget DC United.

Ibrahimovic driblet av en motspiller i straffefeltet og slo til med venstrebeinet. Ballen forsvant inn i hjørnet.

Dwayne De Rosario utlignet for hjemmelaget etter en drøy halvtime av oppvisningskampen, som endte 1-1. Ibrahimovic ble byttet ut før pause.

- Jeg føler meg veldig bra. Det var en god kamp og et fint mål, og jeg er fornøyd. Jeg er ennå ikke på topp fysisk og må jobbe for å oppnå min fulle kapasitet igjen. Dette var bare begynnelsen, sa han til PSGs TV-kanal.

Vurderingen av styrkeforholdet mellom PSG og Milan begrunner han slik:

- Milan har mistet sine to beste spillere.

Ibrahimovic ble solgt til PSG for 20 millioner euro, og forsvareren Thiago Silva forsvant til samme klubb.

Milan var for øvrig også i aksjon på amerikansk jord lørdag. I Miami ble det 1-0-seier over mesterligavinner Chelsea takket være en scoring av Urby Emanuelson. Samme mann ble matchvinner mot Schalke tidligere i uken.

For Chelsea var det tap nummer to på få dager, etter 2-3-nederlaget mot MLS' sammensatte stjernelag tidligere i uken.

(NTB)