PSG-fansen vender Zlatan ryggen: 78 prosent vil vrake superstjerna

- Holder ikke det nivået vi er vant til.

HAR NEDTUREN STARTET?: PSG-fansen må mene at Zlatan Ibrahimovic ikke er like god som før, for nå vil de benke superstjerna. Her er 32-åringen i duell med Lyon-spiller Corentin Tolisso under gårsdagens 1-1-oppgjør. Foto: IAN LANGSDON / EPA / SCANPIX
HAR NEDTUREN STARTET?: PSG-fansen må mene at Zlatan Ibrahimovic ikke er like god som før, for nå vil de benke superstjerna. Her er 32-åringen i duell med Lyon-spiller Corentin Tolisso under gårsdagens 1-1-oppgjør. Foto: IAN LANGSDON / EPA / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovics (32) tid i Paris Saint-Germain kan nærme seg en overraskende slutt.

Svensken har gått tre målløse kamper av banen på rad, samtidig som det seiersvante hovedstadslaget bare har tatt ett poeng i hvert av oppgjørene.

Det har fått supporterne til å vende seg imot den råsterke spissen. Ifølge en meningsmåling på det franske nettstedet francefootball.fr, ønsker hele 78 prosent at Ibrahimovic benkes til neste kamp.

- Holder ikke nivået Det er knusende tall mot en mann som har scoret fem mål på sesongens fem første Ligue 1-runder.

Det er likevel ikke bare PSG-fansen som ikke er overbevist over den 192 centimeter høye spissens prestasjoner. Etter lagets tredje strake 1-1-kamp, hjemme mot Lyon i går, fikk Ibrahimovic dårlige skussmål av TV12-eksperten Anders Svensson.

- Zlatan holder ikke det nivået vi er vant til å se ham på. Han dominerer ikke kampene som han pleier.

Risikerer sparken Hvilken ellever trener Laurent Blanc velger til onsdagens bortekamp mot Caen, er fremdeles usikkert.

Den tidligere franske landslagskapteinen står selv i fare for å få sparken etter den svake sesongstarten. Blanc har også blitt beskyldt for å favorisere Ibrahimovic og vennene hans.

Den mektige klubbpresidenten Nasser El-Khelaifi skal ikke være fornøyd med tingenes tilstand og kan komme til å ta grep i nær framtid.