PSG fordømmer protester: - Skammelig

En gruppe supportere har sett seg lei på Neymar og Lionel Messi - og vil ha dem ut av klubben.

Her skal flere PSG-supportere ha samlet seg utenfor Neymars bolig for å kreve at han forlater klubben. Vis mer
Publisert

Det koker i storklubben PSG om dagen. Lionel Messi (35) blir utestengt for en periode, melder flere medier. Årsaken er at han dro til Saudi-Arabia uten lov.

Messis flørt med saudiarabisk fotball har fått Ultra-fansen til å vende seg mot ham, og en gruppe på flere hundre supportere stilte seg utenfor PSGs lokaler for å si sin mening onsdag.

Meldingene var også rettet mot lagkameratene Neymar og Marco Verratti, samt klubbpresident Nasser al Khelaifi (se video av demonstrasjonene øverst).

Protesten ble annonsert tirsdag og det ble vist fram bannere med ordene: «PSG, hvor er du? Hvor skal du, hører du meg?».

- Det er ingen kaptein om bord på båten. Vi ønsker en president som er mer tilstede, som er enige med oss når vi spør ham, sa Romain Mabille, som ledet protesten.

- Spillerne har gjort oss til skamme hele året, sa han videre.

PSG har slitt sportslig og misnøyen til fansen har vokst over tid. I Champions League ble det exit mot Bayern München i åttedelsfinalen og klubben har også tidvis slitt i hjemlig liga (PSG leder Ligue 1 med fem poeng).

Samtidig kommer det meldinger om at en liten gruppe supportere også skal ha dratt til Neymars hus for å protestere. Supportergruppene vil ha begge superstjernene ut av klubben.

«Neymar, kom deg ut! Neymar, kom deg ut!» skal ha blitt ropt, ifølge ParisienTimes.

Neymar bekrefter at han fikk besøk.

«De kom til huset mitt», skriver han på Instagram som en kommentar til en video av hendelsen.

PSG har fordømt oppførselen i en pressemeling.

«PSG fordømmer tydelig de ulidelige fornærmende handlingene til en liten gruppe individer. Ingenting kan rettferdiggjøre slike handlinger. Full støtte til spillerne og ledelsen etter denne skammelige oppførselen», heter det fra storklubben.

Messis kontrakt med PSG går ut i sommer, og det er forventet at han ikke kommer til å forlenge den. Les mer her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer