Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG fortsetter å herje. Angers' nedsablet

Angel Di Maria tomålsscorer.

FORSETTER TRENDEN: Paris Saint-Germain stormer videre i den franske serien. Lørdag var det overraskelseslaget Angers' tur til å bli overkjørt da serielederen vant 5-1. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE
FORSETTER TRENDEN: Paris Saint-Germain stormer videre i den franske serien. Lørdag var det overraskelseslaget Angers' tur til å bli overkjørt da serielederen vant 5-1. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE Vis mer

Paris Saint-Germain stormer videre i den franske serien. Lørdag var det overraskelseslaget Angers' tur til å bli overkjørt da serielederen vant 5-1.

Zlatan Ibrahimovic åpnet ballet med sitt 17. ligamål på like mange kamper denne sesongen. Målet kom etter drøye halvtimen, og like før pause doblet Lucas Moura ledelsen for hovedstadsklubben.

Gregory van der Wiel la på til 3-0 etter 54 minutter, før Pierrick Capelle ga bortelaget et lite håp med sin redusering etter timen.

Det håpet ble knust da Angel Di Maria scoret to kjappe mål like etter, og dermed ble det 5-1 på Parc des Princes.

Seieren gir PSG et forsprang på hele 24 poeng. Monaco har riktignok én kamp mindre spilt, men gullet er i praksis i boks for den ubeseirede hovedstadsklubben.

Spørsmålet er egentlig bare hvor tidlig PSG vinner serien, og om laget kan ta med seg formen i mesterligaen når Chelsea er motstander i åttedelsfinalen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media