PSG har avslått Barcelona-bud på Neymar

Barcelona prøver iherdig å hente verdens dyreste fotballspiller tilbake fra Paris Saint-Germain. Så langt har ikke katalanerne lyktes.

USIKKER FRAMTIDA: For Neymar. Foto: NTB Scanpix
USIKKER FRAMTIDA: For Neymar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Neymar har slått fast at han ønsker seg bort fra den franske hovedstaden, og de spanske rivalene Barcelona og Real Madrid skal være hovedkandidatene til å sikre seg brasilianerens signatur.

PSGs sportsdirektør Leonardo bekrefter overfor Reuters at det er kommet et bud fra Barcelona, men dette var ikke høyt nok. Neymar ble solgt til PSG fra nettopp Barcelona for 222 millioner euro i 2017.

– Første gang vi mottok et bud fra Barcelona for Neymar var 27. august (tirsdag). De har fortsatt ikke gitt oss et tilbud som møter våre krav, sier Leonardo.

– PSGs synspunkt på Neymar har alltid vært tydelig: om et tilfredsstillende bud kommer, kan han forlate klubben. Men det er ikke tilfelle. Forhandlingene har ikke brutt sammen, men det er ingen enighet, fortsetter han, ifølge Reuters.

Overgangsvinduet i spansk fotball stenger mandag kveld, så Barcelona har ikke veldig mye tid på seg. Barca-trener Ernesto Valverde antyder at han er lei hele Neymar-saken og sier han ser fram til at vinduet stenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer