SØRGEBÅND: Paris Saint-Germain spiller med sørgebånd mot Chelsea onsdag. Det blir gjort i respekt for de tre franske idrettsprofilene som omkom i en helikopterulykke mandag. Foto: REUTERS/Christian Hartmann
SØRGEBÅND: Paris Saint-Germain spiller med sørgebånd mot Chelsea onsdag. Det blir gjort i respekt for de tre franske idrettsprofilene som omkom i en helikopterulykke mandag. Foto: REUTERS/Christian HartmannVis mer

PSG hedrer de døde idrettsstjernene. Spiller med sørgebånd

Mot Chelsea.

Paris Saint-Germain spiller med sørgebånd mot Chelsea onsdag. Det blir gjort i respekt for de tre franske idrettsprofilene som omkom i en helikopterulykke mandag.

Seilermesteren Florence Arthaud (57), svømmer og OL-gullvinner Camille Muffat (25) og den olympiske bokseren Alexis Vastine (28) var blant åtte franske statsborgere som mistet livet da to helikoptre kolliderte under innspillingen av kjendisrealityprogrammet «Dropped» i Argentina.

- PSGs spillere vil ha på seg svarte armbind for å hedre ofrene etter denne forferdelige katastrofen som har rammet fransk idrett, opplyste PSG tirsdag.

Den franske storklubben tar onsdag fatt på returmøtet med Chelsea i mesterligaens åttedelsfinalen. Den første kampen endte 1-1 i Paris.

(NTB)