TIL FRANKRIKE? Den franske storklubben Paris Saint-Germain er i forhandlinger med Manchester City om en overgang for spissen Carlos Tevez. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / Scanpix
TIL FRANKRIKE? Den franske storklubben Paris Saint-Germain er i forhandlinger med Manchester City om en overgang for spissen Carlos Tevez. Foto: AFP Photo / Andrew Yates / ScanpixVis mer

PSG kan snappe Tevez foran nesen på Milan

Er i forhandlinger med City.

Den franske storklubben Paris Saint-Germain er i forhandlinger med Manchester City om en overgang for spissen Carlos Tevez.

Argentineren er uønsket i City. Milan har lenge ledet an i kampen om 27-åringens signatur, men ifølge avisen La Repubblica vil PSG trolig bli neste klubb for Tevez.

Milan ønsker i første omgang å låne Tevez i vårsesongen, med opsjon om kjøp til sommeren, men Manchester City ønsker å selge angriperen i løpet av januarvinduet.

Avisen skriver at Milan skal være villig til å betale 23 millioner euro for Tevez, mens Paris Saint-Germain kan være villig til å strekke seg så langt som 30 millioner euro. I tillegg må Tevez regne med lønnskutt om han velger italiensk fotball.

City er eid av Abu Dhabi United Group, mens PSG har eiere fra Qatar. Ifølge La Repubblica har de styrtrike sjeikene i de to klubbene en avtale om at Tevez skal gå fra City til PSG i stedet for Milan.

(NTB)