Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG kan snyte Real Madrid for Modric

Er villige til å møte Tottenhams prisforlangende i dagens ryktebørs.

DRAGKAMP: Paris Saint-Germain skal visstnok være villige til å møte Tottenhams prisforlangende for Luka Modric, mens Real Madrid stadig er mer enn interesserte i å sikre seg kroatens tjenester de kommende sesongene. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB scanpix
DRAGKAMP: Paris Saint-Germain skal visstnok være villige til å møte Tottenhams prisforlangende for Luka Modric, mens Real Madrid stadig er mer enn interesserte i å sikre seg kroatens tjenester de kommende sesongene. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Luka Modric er tilbake på Spurs Lodge, hvor han er nokså aleine på treningsfeltet med lagkameratene i Tottenham på USA-turné. Kroatens ensomme tilværelse er imidlertid ikke ventet å vare spesielt lenge.

Manager André Villas-Boas er tydelig på at klubben kommer til å selge, såfremt en potensiell kjøper legger et tilstrekkelig antall pound sterling på bordet. Med en kontrakt som løper til 2016, rapporteres den summen å være 40 millioner pund (cirka 377 millioner kroner) for 26-åringen.

Real Madrid har lenge vært i pole position i racet om å sikre seg Modric, men har så langt ikke møtt London-klubbens stive prisforlangende. Paris Saint-Germain, derimot, virker ikke å ha noen motforestillinger mot å bruke penger som fulle sjømenn i sommerens overgangsvindu.

Ifølge Daily Mail har ikke Modric akkurat noe brennende ønske om å sette seg på Eurostar-toget til den franske hovedstaden, men Tottenhams styreformann Daniel Levy står steilt på sitt, og så lenge Real Madrid ikke er villige til å strekke seg lengre enn 31 millioner pund, kan Parc des Princes være eneste alternativ til flere sesonger på White Hart Lane.

- Passer i Madrid Assistenttrener Aitor Karanka uttaler imidlertid på vegne av Real Madrid at klubben ikke har gitt opp Modric, men ser ham som en naturlig erstatter for Kaká, som er på vei bort.

- Hvilken klubb ville ikke ønsket seg en spiller som ham? Han er en enestående fotballspiller, og hadde et strålende EM. Det er klart at han ville ha passet inn i Madrid, sier Karanka til sportsavisa AS.

Gammel kjærlighet ruster ikke Kaká var for øvrig ikke med da Real spilte treningskamp mot Real Oviedo - en kamp hvittrøyene vant 5-1.

- Vi bestemte oss for at han skulle bli værende i Madrid. Kaka og klubben jobber for å finne en god løsning for alle parter, sier Karanka
Neste stoppested kan fort bli gamleklubben AC Milan, iallfall hvis man skal tro visepresident Adriano Galliani.

- Enkelte kjærlighetsforhold dør aldri ut, er Galliani sitert på i Gazzetta dello Sport. Ifølge den italienske sportsavisa skal ti millioner euro (cirka 73 millioner kroner) være nok til å diskutere butikk. Det blekner i forhold til de 610 millioner kronene Real betalte for samme mann for tre somrer siden.

Allen nærmer seg Liverpool Liverpools ferske manager Brendan Rodgers har vist en forkjærlighet for spillere han tidligere har trent, og har så langt lyktes med å hente Fabio Borini til Anfield, selv om Gylfi Sigurdsson endte i Tottenham.

ØNSKET I NORD-VEST: Lucas Moura (t.v.) og Joe Allen (t.h.) er ønsket av henholdsvis Manchester United og Liverpool.Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB scanpix
ØNSKET I NORD-VEST: Lucas Moura (t.v.) og Joe Allen (t.h.) er ønsket av henholdsvis Manchester United og Liverpool.Foto: AP Photo/Scott Heppell/NTB scanpix Vis mer

Nå kan Swanseas Joe Allen følge i fotsporene til den italienske EM-spissen. Sky Sports mener nemlig å vite at Liverpool har utløst overgangsklausulen på 15 millioner pund (cirka 141 millioner kroner) i waliserens kontrakt.

Likevel kan det ta tid før en eventuell overgang for 22-åringen kan sluttføres, siden han for tida er opptatt med OL-spill for Storbritannia.

- Spilleren er sjefen En annen som lader opp til London-lekene er Lucas Moura, som har blitt i en brikke i et spill som involverer São Paulo, superagenten Wagner Ribeiro, spillerens far og Manchester United.

Så seint som i går ble Ribeiro sitert på at smertegrensen var nådd for United når det kom til betalingsviljen for 19-åringen. Det var imidlertid i et intervju publisert på nettstedet UOL. Da agenten ble intervjuet av Radio Globo, hadde pipen imidlertid en helt annen lyd.

- Spilleren er sjefen min, og jeg lytter alltid til ham. Han bestemmer hva jeg skal jobbe for. Dersom han hadde sagt at han ikke ville forlate São Paulo, ville jeg ikke engang ha lyttet til tilbudet, men han ba meg om å fortsette å forhandle da jeg fortalte ham om interessen fra Manchester United, sier agenten i intervjuet som er gjengitt av Sky Sports.

- Det var et strålende tilbud. Dersom det var for godt til å si nei til, ville han ha dratt, men han er fornøyd i São Paulo også. Dersom han blir der, går livet videre, fortsetter Ribeiro, som også representerer Neymar.

Han reiser for øvrig nå til England for å følge klientene under OL-turneringen.

Rémy mot Ba Marseilles Loïc Rémy kan også finne på å sette seg på et fly til balløya i nærmeste framtid. Den franske angriperen har tidligere blitt koblet til Tottenham, men kan nå i stedet ende opp i Newcastle i og med at framtida til Demba Ba er i det blå.

Senegaleseren har en klausul i kontrakten, som løper til 31. juli, som gjør at skjærene fra nordøst er tvunget til å selge ham for bare sju millioner pund (drøyt 65 millioner kroner), og russiske Rubin Kazan skal være interesserte i å utløse den, selv om det stilles spørsmålstegn ved Bas kne, ifølge The Guardian.

GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER IKKE: Milans visepresident Adriano Galliani legger ikke skjul på at Kaká (t.v.) er velkommen tilbake på San Siro.Foto: EPA/ZIPI/NTB scanpix
GAMMEL KJÆRLIGHET RUSTER IKKE: Milans visepresident Adriano Galliani legger ikke skjul på at Kaká (t.v.) er velkommen tilbake på San Siro.Foto: EPA/ZIPI/NTB scanpix Vis mer

Det åpner for Rémy, som bare har ett år igjen av kontrakten med Marseille, som angivelig skal være tilgjengelig for rundt 15 millioner pund, og Newcastle skal allerede ha kommet med en forespørsel, skriver The Guardian.

NEWCASTLE-AKTUELL: Marseilles Loïc Rémy kan bli Demba Bas erstatter i Newcastle.Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB scanpix
NEWCASTLE-AKTUELL: Marseilles Loïc Rémy kan bli Demba Bas erstatter i Newcastle.Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media