KRITISKE: PSG kastet L'Équipes journalister på dør som straff, skriver avisen i en uttalelse. Nylig publiserte den en sak med tittelen «Økonomisk fair play: PSG under press må selge Kylian Mbappé eller Neymar om de blir straffet». Foto: FRANCK FIFE / AFP / NTB Scanpix
KRITISKE: PSG kastet L'Équipes journalister på dør som straff, skriver avisen i en uttalelse. Nylig publiserte den en sak med tittelen «Økonomisk fair play: PSG under press må selge Kylian Mbappé eller Neymar om de blir straffet». Foto: FRANCK FIFE / AFP / NTB ScanpixVis mer

PSG nektet fransk avis tilgang etter kritisk artikkel

Til klubbens pressekonferanse.

L'Équipe hevder Paris Saint-Germain mandag nektet den franske storavisen tilgang til klubbens pressekonferanse i forkant av en ligacupkamp.

PSG kastet L'Équipes journalister på dør som straff, skriver avisen i en uttalelse. Nylig publiserte den en sak med tittelen «Økonomisk fair play: PSG under press må selge Kylian Mbappé eller Neymar om de blir straffet».

L'Équipe legger til at avisen synes det er beklagelig oppførsel av Paris Saint-Germain, men at den vil fortsette å «informer leserne om siste nytt rundt klubben».

Forrige uke ble L'Équipe-journalister stoppet fra å stille spørsmål under pressekonferansen før PSGs mesterligakamp mot Røde Stjerne.

I den nevnte artikkelen som har irritert PSG-ledelsen, blir det vist til kilder som sier at storklubben må la en av sine største stjerner gå neste sommer om UEFA slår ned på mulige brudd på reglene for økonomisk fair play (FFP).

Hovedstadslaget har hardnakket benektet saken.

Tirsdag skal PSG møte Orléans til åttedelsfinale i den franske ligacupen.