IKKE TIL SALGS: Manchester United-spiss Dimitar Berbatov er ønsket i Paris St Germain, men manager Alex Ferguson vil beholde forrige sesongs toppscorer. Foto: AP Photo/Jon Super
IKKE TIL SALGS: Manchester United-spiss Dimitar Berbatov er ønsket i Paris St Germain, men manager Alex Ferguson vil beholde forrige sesongs toppscorer. Foto: AP Photo/Jon SuperVis mer

PSG prøvde å kjøpe Berbatov

Men Ferguson nektet å selge.

Manchester United-spiss Dimitar Berbatov er ønsket i Paris St Germain, men manager Alex Ferguson vil beholde forrige sesongs toppscorer.

- Jeg hadde Ferguson på telefonen. Han sa at han stoler på Berbatov og at han ikke er til salgs, sa PSGs sportssjef Leonardo til francefootball.fr etter søndagens 2-1-seier over Valenciennes.

Berbatov mistet plassen i Uniteds førsteellever til Javier Hernández på slutten av forrige sesong. I sesongstarten har Hernández vært skadd, men Berbatov er blitt benket til fordel for unggutten Danny Welbeck.

PSG søker tilbake til gamle storhetstider etter at nye, rike investorer fra Qatar har overtatt klubben. Så langt i sommer har de brukt 645 millioner kroner på overganger, blant annet for å hente argentinske Javier Pastore.

(NTB)