- PSG rapper Lucas Moura fra Manchester United

Gigantovergang på plass, skriver Brasil-avis.

SUPERTALENT: Lucas Moura (t.v) er på Old Trafford i morgen, men bare for å spille for Brasil mot Sør-Korea. Medier i Brasil mener 19-åringen så godt som er klar for franske PSG. Foto: AFP/ANDREW YATES
SUPERTALENT: Lucas Moura (t.v) er på Old Trafford i morgen, men bare for å spille for Brasil mot Sør-Korea. Medier i Brasil mener 19-åringen så godt som er klar for franske PSG. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alex Ferguson var så innstilt på å sikre seg Lucas Moura  (19) at han droppet Norge-turen og møtet med Vålerenga i går.

Det hevdet britisk presse i helgen, og ryktene fortalte at OL-spissen fra Sao Paulo var meldt inn til sin medisinsk test i Manchester denne uka.

Nå melder Globo Esporte at Paris Saint-Germain, takket være sine styrtrike Qatar-eiere, har sikret seg 19-åringen foran nesa på Ferguson. Pris: 38 millioner euro - 282 mill. norske kroner.

Sportsavisa skriver at den lynhurtige teknikeren skriver under en PSG-kontrakt etter Brasils vennskapskamp mot Sverige 15. august. Brasilianeren blir trolig i Sao Paulo fram til januar, dersom den franske klubben ikke klarer å frigjøre en ekstra plass for en spiller utenfra EU før overgangsvinduet stenges.

PSG-direktør Leonardo, tidligere Sao Paulo-spiller, oppgis som arkitekten bak overgangen. Hans godsnakk med agent Wagner Ribeiro og klubbpresident Juvenal Juvêncio skal ha tippet overgangen i favør Paris og Frankrike.

PSGs overgangssommer er allerede storartet, fra før er Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva og Ezequiel Lavezzi kjøpt inn for mer enn en halv milliard kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer